/REFERENCE

Že več kot 5000 uporabnikov uporablja AccountingBox

Izjemno

Zmogljiv

Neverjetno

Hiter

24/7

Dostopen

Računovodski servisi, ki nam že zaupajo

S programom AccountingBox smo zelo zadovoljni, je zelo simpatičen in nadvse uporaben, saj omogoča, da imamo dober pregled nad vso dokumentacijo. Prihrani veliko časa pri knjiženju in imamo vse račune shranjene na enem mestu. Super je tudi, ker je dostopen kjerkoli in kadarkoli (24/7).

Katarina Marš

Vizija računovodstvo d.d.

AccountingBox mi omogoča delo tudi izven pisarne, vse kar potrebujem je internetna povezava. Nujne stvari uredim lahko celo preko pametnega telefona. Kar me najbolj navdušuje pa je inteligenca programa saj si zapomni podatke knjižb posameznega partnerja in jih ponudi pri vnovičnem vnosu.

Jure Filip

AccLab7

V svoji več kot 20-letni karieri sem spoznala in uporabljala številna programska orodja. Ko govorimo o resnični racionalizaciji, optimizaciji, avtomatizaciji poslovnih procesov, pa je AccountingBox absolutno prvinski. Enostaven za uporabo, zanesljiv, podatki na voljo stranki in računovodskemu servisu kadarkoli in kjerkoli.

Doroteja Burlak

Agencija 5ka, DoroTeja Burlak s.p.

“Odkar smo v naš nabor podpornih sistemov dodali AccountingBox, smo učinkovitost in hitrost obdelave prejetih računov povečali za 40 %, plačevanje na rok se nam je povečalo za malce več kot 75 %, izboljšal se je tudi pretok informacij računovodskemu servisu in obratno.”

Tadej Glavan Kokos Agency

Podjetja, ki nam zaupajo

AccountingBox je enostaven za uporabo in do njega lahko dostopamo kjerkoli. Zelo smo si olajšali tudi likvidacijo - likvidatorji zdaj lahko potrdijo račune kjerkoli, njihov fizični podpis ni več potreben. Računovodenje z AccountingBoxom zmanjšuje možnost napak pri vnosu dokumentov, vse je lažje in hitrejše.

Rada Batagelj

STA

Računalniški sistem AccountingBox je zelo preprost in super za uporabo. Skrbniki sistema so res pripravljeni pomagati in karkoli jih vprašamo, jim ni odveč odgovoriti/pomagati/usmeriti. Tako da pohvala celotnemu timu!

Tamara Gerdej

DHL Global Forwarding

Z uvedbo AccountingBox in povezavo z ostalimi podpornimi sistemi se nam je poslovanje bistveno poenostavilo. Kar nam je manjkalo ste uredili. Zelo sem zadovoljna z sodelovanjem, pomočjo in odzivnostjo svetovalne ekipe. Z lahkoto AccountingBox priporočim naprej.

Lea Filipovič

Lepa afna

Za lažje poslovanje

Preizkusite prvih 30 dni AccountingBoxa brezplačno in olajšate svoje delo.

Najsodobnejši sistem za vodenje poslovanja in vaš novi računovodski servis v enem

//REŠITEV

Spoznaj AccountingBox